2022 Yılbaşı Kahvaltısı

Şirketimizinde 6 yıldır kendi ofisimizde parti yapardık. Bu yıl ilk defa imkanımız oldu ve yılbaşı kahvaltısı yapma keyfine sahip olduk.

Son 2 yılda 8 çalışandan, 92 Full Time ve 250 freelance çalışana ulaştık. Öncelikli hedefimiz; “hizmet verdiğimiz müşterimize değer yaratmaktır. Bu hedefimiz ve müşteri merkezli yaklaşımımız ile 2022 yılında da Gittigidiyor, N11, Trendyol, Hepsiburada, Akakçe, Çiçeksepeti, Vakko, Modanisa, Boyner, Morhipo, Flo, Defacto, E-bebek, Watsons gibi 50’ye yakın sektörün en değerli firmalarına hizmet vermeye devam ediyoruz.

Azerbaycan’da Bakcell PASHA Bank OJSC Kapital Bank International Bank of Azerbaijan AccessBank Azerbaijan “PASHA Holding” LLC Nar (Azerfon) gibi Ülkenin en güçlü firmalarına hizmet verme şansına sahip oldum.

2 yıl önce 1 Şirket ile çıktığımız yola 2’si Estonya ve Azerbaycan’da olmak üzere toplam 5 şirket ile güçlenerek, devam ediyoruz.

Çalışanlarımıza okul olmak yeni iş imkanları sağlamak önemli önceliklerimiz arasındadır. Bu alanda sürekli kendini geliştiren, performans rekorları kıran çalışanlarımıza müşterilerimizi memnun ettikleri için teşekkür ederim.

Kadınların çoğunlukla olduğu bir ekip olmanın gururu içindeyiz.

Sosyal sorumluluk çerçevesinde 2021 yarısından başlayarak 750’nin üzerinde kişiye yazılım ve e-ticaret vb konularda eğitimler verip, bir kısmının iş imkanına kavuşmalarını sağladık.

2022 yılı için tek dileğim; bu zor ekonomik koşullarda daha fazla insana iş imkanı sunabilmektir.

Dilerim gelecek yıllarda 1000’ler 2000’lerle birlikte yola devam edebiliriz.

Bu vesile ile sizlere hazırladığımız videoyu paylaşmak istiyorum:)

Videoyu izlemek için alttaki linke tıklayabilirsiniz.

https://www.linkedin.com/posts/serkan-koç-43a042a_şirketimizinde-6-yıldır-kendi-ofisimizde-activity-6884751621977317377-4o8d/

0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar ilginizi çekebilir
Daha Fazla

E-ticaret’te Black Friday

Apara TV Canlı yayında ŞAFAK TÜKLE ile 12:15’de E-ticaret’te Black Friday’i konuşacağız. Nasıl Gidiyor. Kur artışından nasıl etkilendi.…
Daha Fazla

Teknoloji ve Finans

Bu ay 3. TV kanalından E-ticaret konusunda Türkiye ve Dünya’da ki gelişmeleri aktarmam İçin davet aldım. – 2…